Страшни разкрития за Меган Маркъл.Херцогинята на Съсекс пусна поредица от интервюта за

...
Страшни разкрития за Меган Маркъл.Херцогинята на Съсекс пусна поредица от интервюта за
Коментари Харесай

Шок! Разобличиха измами на Меган Маркъл

Страшни разкрития за Меган Маркъл.

Херцогинята на Съсекс пусна поредност от изявленията за медийния колос, откакто тя и брачният партньор ѝ подписаха преференциална договорка, в която получиха над 20 милиона $. Тази сума обаче брачната половинка на принц Хари се оказва, че е спечелила непочтено. Меган Маркъл е упрекната, че е фалшифицирала голям брой изявленията за своя подкаст Archetypes.
-->
Източници от промишлеността настояват, че Меган е предиздвикала личния състав на шоуто да организира изявленията с нейните посетители, преди аудиозаписите, на които нейния глас да бъдат редактирани във финалните епизоди. Според последните отчети, някои от интервютата в шоуто са направени от други чиновници, а аудиозаписът на въпросите на Меган е бил редактиран по-късно, написа cosmopolitan.bg.

Обвиненията бяха обявени от подкаст изданието Podnews. Миналия август гостуващата в подкаст журналистка Алисън Яроу, основана в Ню Йорк, разкри, че в действителност не е говорила с Меган по време на изявление за шоуто, а със чиновник на нейната продуцентска компания. Алисън сподели, че е говорила с аудио продуцента Фара Сафарфи, след записа тя благодарила на момичето и я нарекла " страховит интервюиращ ". Слушателите към този момент нарекоха сходна замяна „ възмутим цинизъм “.

Миналата седмица Spotify и аудиопродуцентската компания на херцозите на Съсекс Archewell Audio пуснаха взаимно изказване по отношение на решението си да не възобновяват подкаста на Меган за втори сезон.

Подкастът от 12 епизода на Меган включваше редица високопоставени посетители в течение на един сезон, в това число Марая Кери, Серена Уилямс и Минди Калинг. Калинг показа фотография на херцогинята, която я интервюира при излъчването на епизода. Това не е първият път, когато се повдигат въпроси по отношение на същинското присъединяване на Маркъл в изявленията с други хора, които са се появили в Archetypes.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР